Wesela – Candy Bars
Stół ze słodkościami jest jedną z najczęściej wybieranych atrakcji weselnych. Nic w tym dziwnego, gdyż zarówno dzieci, jak i dorośli uwielbiają słodycze. Ponadto należy pamiętać, że większość wesel w naszym kraju odbywa się w sezonie wiosenno-letnim. Goście niewątpliwie będą mieli większą ochotę na deser z lekką, puszystą bitą śmietaną i owocami.
Wedding naked cake
„Tort nagi” – torty na bazie bitej śmietany i świeżych owoców. Torty pięknie prezentują się z dodatkiem żywych kwiatów.
Muffinki z nadzieniami
Muffinki jogurtowe lub czekoladowe z dodatkiem owoców takich jak wiśnia lub jabłuszko z cynamonem oraz nutelli, wykończone pyszną smakową bitą śmietaną.
Ręcznie robione lizaki
Lizaki na patyku o smaku nutelli lub kokosowym wykończone kolorową kokardką.
Pralinki
Mini korpusy o smaku czekolady deserowej z dodatkiem wyśmienitej białej czekolady lub nutelli – wykończone owocami sezonowymi lub dekoracją czekoladową.
Babeczki z owocami
Krucha babeczka maślana nadziana puszystym kremem budyniowym o smaku wanilii z owocami sezonowymi.
Beziki
Chrupiące bezy z białą czekoladą i owocami sezonowymi, z kremem ajerkoniakowym lub orzechowym z czarną porzeczką.
Ciasteczka bankietowe
Ciasta deserowe, pieczone, babeczki, mini ptysie w papilotkach – każde ciasteczko udekorowane.